Meubelmaker & interieurbouwer Burgh-Haamstede

Burgh-Haamstede

Meubelmaker & interieurbouwer

U heeft een prachtige woning vlakbij de mooie rood-witte vuurtoren in Burgh-Haamstede, maar bent het interieur beu. U bent toe aan iets anders! Grinwis Houtdesign kan u helpen bij het verwezenlijken van uw interieur wens en creëert unieke meubels speciaal voor u op maat gemaakt.

Over Grinwis Houtdesign

De jonge Ronald Grinwis besloot om zijn passie voor houtbewerking met anderen te delen en richtte in 2018 zijn eigen onderneming op. In de eerste periode is hij aan de slag gegaan met het aannemen van allerlei projecten in de omgeving van Ouddorp, Oostvoorne, Burgh-Haamstede en Renesse. Dankzij deze projecten heeft hij veel ervaring opgedaan en een breed netwerk van installateurs, tegelzetters en monteurs opgebouwd. Lokale ondernemers steunen elkaar op deze manier en helpen bij de uitvoering van uw opdracht.

Uw ervaren interieurbouwer in Burgh-Haamstede

Wat voor wens u ook heeft, van houten bureau, bed of tafel tot een geheel nieuwe inbouw kast of vensterbank. Ronald draait er z’n hand niet voor om! Bijna alles is mogelijk want Ronald vindt het heerlijk om uitdagingen aan te gaan en denkt altijd in oplossingen. Hij ontwerpt alle meubelstukken helemaal zelf. Met behulp van een 3D ontwerp kunt u vooraf al precies zien hoe uw meubel eruit komt te zien. Wanneer u tevreden bent over het ontwerp starten we met de werkzaamheden. Wat we heel belangrijk vinden tijdens onze werkzaamheden is dat we op een schone manier werken en alles netjes achterlaten. Op deze manier kunt u direct genieten van uw prachtige nieuwe interieur!

Waarom kiezen voor Grinwis Houtdesign?

Ronald is een creatieve jongen met ambitie. Hij maakt enkel meubels van de allerbeste kwaliteit hout. Tijdens het project is Ronald uw vaste aanspreekpunt waarmee u te allen tijde contact kunt opnemen voor advies en vragen. Wij  komen graag naar u toe in Burg-Haamstede. Hiervoor brengen wij overigens geen reiskosten in rekening. Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Pas als u 100% tevreden bent over het eindresultaat, zijn wij het ook en is het project geslaagd.

Neem contact met ons op

Wilt u graag een uniek meubelstuk in uw woning speciaal voor u gemaakt? Neem contact met ons op voor het aanvragen van advies over uw project. We plannen zo snel mogelijk een vrijblijvend gesprek met u in.

Offerte aanvragen?

We komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bespreken. Neem vrijblijvend contact op.