Meubelmaker & interieurbouwer Oostvoorne

Oostvoorne

Meubelmaker & interieurbouwer

Bent u op zoek naar een mooie inloopkast voor uw nieuwe huis in Oostvoorne? Verwacht u binnenkort gezinsuitbreiding en wilt u een gezellige kinderkamer? Of wilt u een mooie nieuwe vensterbank in de woonkamer van uw nieuwe appartement? Grinwis Houtdesign heeft veel ervaring als interieurbouwer en kan u helpen bij het verwezenlijken van uw interieurwensen.

Over Grinwis Houtdesign

Een aantal jaar geleden begon de jonge Ronald Grinwis met het volgen van zijn passie: houtbewerking. In 2018 richtte hij zijn eigen ambitieuze bedrijfje op in Ouddorp. Inmiddels heeft Ronald al heel wat ervaring opgedaan door aan de slag te gaan met allerlei grote en kleine opdrachten. Wij zijn lokaal betrokken en actief in de omgeving van Goeree-OVerflakkee, delen van Zeeland en Zuid-Holland waaronder Oostvoorne. Ronald vindt het belangrijk om ook andere ondernemingen te steunen en heeft een breed netwerk van installateurs, tegelzetters en monteurs die hij kan inschakelen voor uw opdracht.

Uw interieurbouwer

Grinwis Houtdesign zoekt het allermooiste hout voor uw opdracht. Of het nu gaat om een klein nachtkastje of om nieuwe houten deuren; wij hebben verstand van hout en deze expertise gebruiken we bij het kiezen van het meest geschikte hout voor uw opdracht. Ronald is creatief en heeft oog voor design. Hij adviseert u dan ook graag bij het ontwerpen van uw nieuwe interieur. Door middel van 3D ontwerpen kunt u precies zien hoe een meubel eruit gaat zien nog voordat we beginnen met het maken van het meubel. Alles wordt op maat gemaakt, zodat u een uniek meubelstuk in huis heeft staan dat perfect past! Wij vinden het belangrijk om schoon te werken. Wij gaan op een verantwoorde manier om met uw eigendommen en ruimen na de werkzaamheden alles netjes op. U kunt meteen genieten van uw nieuwe interieur!

Waarom Grinwis Houtdesign?

Grinwis Houtdesign is een jonge, vernieuwende onderneming. Ronald werkt voor zichzelf en is daarmee uw vaste aanspreekpunt. Samen met hem kunt u uw wensen bespreken en om advies vragen rondom ontwerp en materiaalkeuze. In en rondom Ouddorp hebben we tientallen projecten uitgevoerd en we staan te popelen om onze werkzaamheden verder uit te breiden naar onder andere Oostvoorne. Wij rekenen hier overigens geen reiskosten voor. Tot slot gaan wij altijd voor 100% tevredenheid. Pas als u tevreden bent met het eindresultaat is onze opdracht geslaagd.

Contact

Wilt u graag een vernieuwd interieur in uw huis? Neem contact met ons op voor het aanvragen van advies, dan plannen we graag een vrijblijvend gesprek met u in.

Offerte aanvragen?

We komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bespreken. Neem vrijblijvend contact op.