Meubelmaker & interieurbouwer Renesse

Renesse

Meubelmaker & interieurbouwer

U bent op zoek naar een mooie bank voor uw tuin van uw woning in Renesse. U kunt dan  van de zomer lekker buiten in de zon zitten en genieten van de rustige omgeving in deze mooie badplaats. Grinwis Houtdesign maakt houten meubelen die speciaal voor u op maat worden gemaakt. Wat u ook wenst, wij kunnen u helpen bij het waarmaken van uw interieur dromen.

Over ons

Ronald Grinwis is een nuchtere jongen uit Ouddorp. In 2018 richtte hij zijn eigen onderneming in houtbewerking op en heeft inmiddels veel ervaring opgedaan. Door zowel grotere als kleinere projecten aan te nemen in de omgeving van Goeree-Overflakkee, Oostvoorne en Renesse. Ronald vindt het belangrijk om lokale bedrijfjes te ondersteunen en heeft een breed netwerk van installateurs, tegelzetters en monteurs die hem assisteren tijdens de werkzaamheden van uw project.

Meubelmakerij in Renesse

Het vinden van een goede meubelmaker is vaak een lastige kwestie. Echte vakmensen zijn namelijk schaars. Grinwis Houtdesign is actief in een grote regio, zo ook in Renesse. Wij komen graag bij u langs om samen met u uw wensen te bespreken. Ronald is creatief en gaat graag aan de slag met het maken van een ontwerp voor u. Met behulp van een 3D ontwerp kunt u direct zien hoe het meubel er precies uit gaat zien nog voordat hij start met het timmeren en zagen. Al uw meubels worden helemaal op maat gemaakt zodat het precies past. Wij vinden het belangrijk om netjes te werken en laten daarom uw woning schoon achter nadat wij onze werkzaamheden hebben uitgevoerd. U kunt meteen relaxen op uw nieuwe bank of dineren aan de keukentafel.

Onze service

Grinwis Houtdesign is een kleine onderneming die nog volop in ontwikkeling is. Ronald werkt voor zichzelf en is daarmee uw vaste aanspreekpunt. Samen met hem kunt u uw wensen aangeven en advies vragen rondom het ontwerp en de materiaalkeuzes. Onze werkplaats is in Ouddorp, maar we staan graag voor u klaar in Renesse! Hiervoor brengen wij geen reiskosten in rekening. Wij gaan voor het allerbeste resultaat en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent!

Contact

Wilt u een nieuw, stijlvol interieur in uw woning gemaakt van de beste kwaliteit hout? Neem contact met ons op voor het aanvragen van advies, dan plannen we graag een vrijblijvend gesprek met u in.

Offerte aanvragen?

We komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bespreken. Neem vrijblijvend contact op.