Meubelmaker & interieurbouwer Rockanje

Rockanje

Meubelmaker & interieurbouwer

U bent net verhuisd naar het pittoreske Rockanje en u wilt graag een nieuw interieur aanschaffen. U kunt niet slagen bij de meubelboulevard voor passende meubels. Dat vraagt om een vakman met een passie voor hout. Grinwis Houtdesign creëert handgemaakte, unieke meubelstukken die speciaal voor u op maat zijn gemaakt.

Grinwis Houtdesign

De jonge Ronald Grinwis heeft een passie voor houtbewerking en besloot om in 2018 zijn eigen onderneming op te richten. Het bedrijf is dynamisch en staat open voor vernieuwingen. Door aan de slag te gaan met grote en kleine opdrachten in de omgeving van Ouddorp, Zeeland, Oostvoorne en Rockanje, heeft hij veel ervaring opgedaan. Ronald vindt het daarnaast ook belangrijk om andere lokale ondernemers te ondersteunen. Hij heeft een breed netwerk van installateurs, tegelzetters en monteurs die hem helpen bij het uitvoeren van uw opdracht.

Een ervaren interieurbouwer

Elke opdracht, of het nu gaat om een houten bed of een nieuwe vensterbank, vraagt om een ander soort materiaal. Grinwis Houtdesign maakt gebruik van houtsoorten van uitstekende kwaliteit. Creativiteit en oog voor design vinden wij belangrijk. Ronald is een interieurbouwer die het leuk vindt om aan de slag te gaan met het ontwerpen van uw meubelstuk en adviseert u tijdens het gehele proces. Met behulp van 3D ontwerp kunt u vooraf al precies zien hoe uw meubelstuk eruit komt te zien. We werken op een schone manier en gaan op een verantwoorde manier met uw eigendommen om. Na de werkzaamheden ruimen wij alles netjes voor u op. Zo kunt u meteen rustig gebruik maken van uw nieuwe meubelstuk.

Waarom Grinwis Houtdesign?

Ronald is een meubelmaker met ambitie en gaat altijd voor het allerbeste resultaat. Samen met u kijkt hij naar de mogelijkheden van uw wensen. Hij vormt u vaste persoonlijke aanspreekpunt waarmee u altijd contact kunt opnemen. In en rondom Ouddorp hebben we al vele opdrachten uitgevoerd en staan ook graag voor u klaar in Rockanje. Wij brengen hiervoor geen reiskosten in rekening. We gaan voor 100% tevredenheid. Het project is pas geslaagd wanneer u tevreden bent met het eindresultaat.

Contact

Wilt u graag een uniek vervaardigd meubelstuk in uw appartement in Rockanje? Neem contact met ons op voor het aanvragen van advies voor het verwezenlijken van uw interieurwens. We plannen zo snel mogelijk een vrijblijvend gesprek met u in.

Offerte aanvragen?

We komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bespreken. Neem vrijblijvend contact op.