Over Grinwis Houtdesign

Over ons

Over Grinswis Houtdesign

Als meubelmaker heb ik veel ervaring met allerlei opdrachten. Ik ben creatief, heb oog voor design en los problemen op. Ik kom graag bij u thuis langs om de huidige situatie te bekijken en om u te adviseren over de werkzaamheden. Indien nodig kan ik een beroep doen op een groot netwerk van installateurs, tegelzetters en monteurs, zodat u maar één aanspreekpunt heeft.

3D-ontwerp

In veel gevallen maak ik vooraf een 3D-ontwerp. Het voordeel hiervan is dat u precies weet hoe een meubel eruit gaat zien vóórdat ik ga beginnen. Hierdoor kan ik efficiënt en snel een oplossing realiseren.

Schone omgeving

Niets is vervelender dan zaagsel of stof in huis. Ik begrijp dat. Als ik bij u aan de slag ga, zorg ik ervoor dat de omgeving zo schoon mogelijk blijft en plak ik de vloer af. U kunt gewoon in uw huis wonen, terwijl ik ondertussen mijn werkzaamheden uitvoer. Na de tijd lever ik alles netjes op. Ik ga pas weg als u 100% tevreden bent.

Offerte aanvragen?

We komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bespreken. Neem vrijblijvend contact op.