Zakelijk

Zakelijk

Zakelijke mogelijkheden

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan de inrichting van het interieur en de beleving van de omgeving. Niet alleen thuis, maar ook in kantoren, showrooms en winkels draagt een geslaagde inrichting bij aan een prettige (werk)sfeer. Grinwis Houtdesign helpt u graag bij het ontwerpen en bouwen van een creatief en uniek design. Van vensterbanken tot kasten en van toonbanken tot showblokken.

Vakwerk

U kunt voor uiteenlopende opdrachten bij Grinwis Houtdesign terecht. We zijn gespecialiseerd in interieurbouw en timmerwerk en denken graag met u mee over de mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor het ontwerpen van tafels, robuuste kasten, strakke toonbanken of moderne showplanken. Uiteraard allemaal vervaardigd uit het beste kwaliteit hout. 100% vakwerk waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

Over Grinwis Houtdesign

Iedere opdracht en ieder interieur vraagt om een ander soort materiaal. Grinwis Houtdesign maakt gebruik van houtsoorten van uitstekende kwaliteit, passend bij het interieur van uw kantoor, winkel of showroom. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe inrichting, een unieke blikvanger voor in uw winkel of kantoor of een nieuwe vensterbank: wij gaan graag voor u aan de slag. Als interieurbouwer adviseren we u tijdens het gehele proces. Met behulp van een 3D ontwerp geven we u van te voren een goed beeld van hoe het meubelstuk er precies uit komt te zien.

Breed netwerk

Grinwis is lokaal betrokken en actief in de omgeving van Goeree-Overflakkee, delen van Zeeland en Zuid-Holland. We werken graag samen met andere ondernemingen waardoor we een breed netwerk van installateurs, tegelzetters en monteurs hebben opgebouwd. Kortom: Grinwis Houtdesign gaat verder dan het ontwerpen en bouwen van uw meubelstuk. In samenwerking met diverse bedrijven kunnen we u volledig ontzorgen op het gebied van interieurbouw.

Contact

Bent u benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden die een meubelmaker en interieurbouwer u kan bieden? Of bent u op zoek naar een nieuw en stijlvol interieur gemaakt van de beste kwaliteit hout? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van advies. Stuur een e-mail naar info@grinwishoutdesign.nl of bel ons op 06 114 999 62. We komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bespreken en een 3D ontwerp te maken.

Offerte aanvragen?

We komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bespreken. Neem vrijblijvend contact op.